Website creativitijd %284%29


Speciale acties van Stampin' Up!

Dbws sppg spim nl 0722 sab22 golive

Sale-A-Bration!

Profiteer optimaal van Sale-A-Bration! Als je een bestelling plaatst van 60 € I £45 of hoger, kun je exclusieve producten verdienen. Je kunt je ook aanmelden als Stampin’ Up!-demonstrator; je ontvangt dan de Making Plans-serie GRATIS bij je startpakket (dat je verder zelf kunt samenstellen).

Creatieve set The Best Remedy

Toon je medeleven met een kaartje
Dbws sppg spp nl 0522 a million thanks

A Million Thanks

Wil je op een originele manier duizendmaal dank zeggen? Haal dan deze leuke, veelzijdige kaartenmaakset in huis! Je kunt de verschillende basiskaarten, teksten, voorgesneden onderdelen en decoratie creatief combineren en moeiteloos de mooiste kaarten maken. De basiskaarten hebben een laagje uv-coating, wat voor een verrassende diepte zorgt. Zo krijg je een transparant geëmbost effect – helemaal vanzelf. Kortom, bijzondere bedankkaarten creëren is makkelijker dan ooit!

Creatief evenement ter ere van Wereld-kaartenmaakdag 2022!

Doe op 1 oktober mee aan ons gratis online stempelevenement in het kader van Wereld-kaartenmaakdag. In iets minder dan drie uur gaan we drie kaarten maken. Trommel je vriend(inn)en bij elkaar en doe lekker mee met ons, of kijk gewoon toe. Je hoeft je niet aan te melden* en iedereen is welkom. Dit is je kans om Stampin’ Up! beter te leren kennen en kennis te maken met anderen die net zo creatief zijn als jij! Zet de datum dus meteen in je agenda! *Aanmelden is niet verplicht, maar als je dat wel doet, blijf je beter op de hoogte over het evenement.

MIJN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

AANMELDEN