Website creativitijd %284%29


Sla je eigen weg in met Stampin’ Up!

Vind je het ook zo leuk om creatief te zijn? Kom bij mijn team en meld je vandaag nog aan als Stampin’ Up!-demonstrator!

Ben je graag creatief bezig en wil je onderdeel zijn van een gemeenschap van creatievelingen? Dan is demonstrator zijn bij Stampin’ Up! echt iets voor jou. Meld je vandaag nog aan en ontvang jouw persoonlijke startpakket met producten ter waarde van 175 € | £130 voor slechts 129 € | £99!

VOORDELEN VOOR DEMONSTRATORS
  • Je profiteert van 20% tot 25% korting op alle Stampin’ Up!-producten.
  • Je krijgt vroegtijdig toegang tot nieuwe producten.
  • Je hebt de mogelijkheid om op basis van je verkoop een centje bij te verdienen.
  • Je wordt ondersteund door online trainingsmateriaal, op evenementen en via een online-community van demonstrators met een schat aan projectideeën.
  • Je krijgt regelmatig toegang tot acties om klanten steeds enthousiast te maken.
  • Je gaat nieuwe creatieve technieken leren, tips en ideeën uitwisselen en contact leggen met andere stempelfans!

4 maart 2014...mijn instapverhaal

4 maart 2014! Toen startte mijn Stampin’ Up! avontuur doordat ik een prachtige achtergrondstempel voorbij zag komen op het blog van Yvonne. Zij deelde dat je ook een startpakket kon aanschaffen en zo heel veel leuke producten kon uitkiezen.
Tsja en wat doe je dan? In plaats van 1 stempel, stapte ik meteen in en bedacht dat het misschien wel eens heel leuk zou kunnen zijn om workshops te geven.

Mijn startpakket kwam binnen en ik was helemaal in mijn nopjes! Wat een fantastische producten en kleuren. Alles paste bij elkaar en ik verbaasde mij over de kwaliteit en details van de stempels.
Na die eerste bestelling volgde héél veel meer bestellingen, in de eerste instantie voor mij alleen en later ook voor mijn beginnende klantenkring.

De workshops gaf ik maandelijks, mijn klantenkring breidde zich uit en langzaamaan vormde er ook een team: "Team Creativitijd".

Wat voor mij zelf één van de belangrijkste redenen was om in te stappen, was de korting die ik vanaf dag één kreeg op al mijn creatieve producten. Maar ik bleef "hangen" omdat het zo enorm gezellig was/is in mijn team en tijdens de verschillende Stampin' Up! evenementen. Denk aan Onstage in Amsterdam, Dortmund en Wenen, de losse evenementen exclusief voor demonstratrices. Maar ook de teambijeenkomsten van mijn team, of de maandelijke workshops die ik geef. Tijdens alle evenementen ben je samen met andere creatievelingen, je hebt een gezellige tijd en je maakt ook nog iets moois!
Voor mij redenen genoeg om al meer dan 9 jaar te genieten van alles wat Stampin' Up! te bieden heeft.

Mocht je vragen hebben over het instappen, stuur me dan een bericht via de mail, of bel me op. Ik beantwoord je vragen graag!
Ik ben enorm dankbaar voor alles wat ik met Stampin’ Up! al heb mogen meemaken en vind het nog steeds net zo leuk als de allereerste dag. Zonder jullie: mijn klanten, workshoppers en volgers was ik niet zover gekomen. Dus DANKJULLIEWEL!

KOM BIJ MIJN TEAM!

Kom je bij mijn team? Het is simpel en gaat supersnel! Volg gewoon deze stappen.

Dbws join img all 0124 ja24
Dbws join l1 us 0124 sab go live

MIJN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

AANMELDEN